Hvorfor blive medlem af Condor Danmark?

Formålet er at støtte og fremme interessen og udførelse af svæveflyvning som e-sport. Som et led heri, har foreningens medlemmer udviklet Danmark 5 landskabet, og fortsætter udvikling af det danske landskab, tilbehør og hjemmeside, som vil gavne foreningens medlemmer og øvrige interesserede.

Vi mener; at svæveflyvning i Condor simulatoren er utrolig realistisk. De enkelte fly i simulatoren er meget tæt på egenskaberne flyene har i virkeligheden.

Condor kan bruges på flere forskellige måder. Er man helt nybegynder, kan spilstart fra din egen klubs flyveplads øves, termikflyvning, korrekt landingsrunde og pæne landinger. Er du erfaren pilot, kan du enten selv planlægge opgaver, sætte realistiske vejrforhold og flyve en tur. Er du til konkurrenceflyvning, er der hver dag konkurrencer kl. 17:30 og 20:15.

Er du ny i Condor, vil vi anbefale, at du kommer på Teamspeak, f.eks. kl. 17:30 eller 20:15, hvor mange af foreningens medlemmer mødes til online flyvning, her vil du kunne få hjælp og gode tips.

Et medlemskabet koster årligt 100 kr, og dækker udgifterne med hjemmeside, vores egen Condor server “Eurobattle” samt udviklingen af landskabet.

Husk: Navn, Adresse, e-mail og telefonnummer i besked.

Via indbetalingskort: +73< +88279441<

Mobilepay: 2149 1061

Condor-Danmark medlemsområde

Logge Ind
   

Kontakt Condor-Danmark

    [recaptcha]