Opret egen opgave i Condor

I fri flyvning startes med at i menuen “Planlæg opgave”, hvor du definerer alle aspekter af din flyvetur. Når du definerer din flyveplan, kan du gemme den som fil og indlæse den senere. Du behøver ikke manuelt at gemme din sidste flyveplan, da den huskes automatisk (filen LastTrack.ftr) og derefter indlæses næste gang du kigger i ”Planlæg opgave”.

dette faneblad definerer du din flyveopgave. Det gøres du ved at vælge din start flyveplads med musen, herefter hvorfra opgaven starter, tilføje vendepunkter med din mus ved at trykke på et sted vendepunktet ønskes, det sidste vendepunkt kan ændres til mål for opgaven ved at højreklikke på musen og vælge i det vindue der kommer op MÅL. For start, vendepunkter og mål kan der sættes specielle forhold op ved at højreklikke på det enkelte vendepunkt og her sætte de parametre som der ønskes. Her er også mulighed for at tilføje eller fjerne et vendepunkt, eller der kan flyttes vendepunkter ved at trække dem til en ny position.

Træningsflyvning

Fra hjemmesiden www.condor-club.eu er der mulighed for at hente andres flyvninger, her hentes vedkommendes flightracks, som du så kan øve dig i forhold til.
Sådan gør du når du ønsker at træne i forhold til en andens tur:

  • Gem flightrack i mappen Condor/FlightTracks
    Start Condor med free flight (fri flyvning) og load (Hent) flighttrack [Dette kan ikke være LASTTRACK] – Lasttrack filen skal i så fald omdøbes hvis der ønskes at flyve mod sig selv
    Sæt flueben ved ghost name (Konkurrent navn) i notam-fanen (Betingelser)
    Sæt plane icons range (Vis fly i afstanden) til 10 km eller mere (Ændre ikke ved andre parametre)
    Start flyvning og følg med eller overhal

PS: Man kan ikke kollidere med en ghost-pilot